Hoitola Laguna sijaitsee osoitteessa Maaherrankatu 34

Hoitovalikoimastamme löytyvät mm.  perinteiset hieronnat, laavakivihieronta, Intialainen Päähieronta, kasvohoidot, kestovärjäykset, jalkahoidot, käsihoidot ja sokeroinnit.

Hoitolassamme käytetyissä tuotteissa arvostamme hyvää hoitotehoa, hyvää siedettävyyttä, eläinkokeettomuutta sekä kotimaisuutta. Tästä syystä tuotteemme ovat kotimaisia erittäin laadukkaita, tutkittuja, vaikuttavia BTB13 ihonhoitotuotteita ja kotimaisiin marjoihin ja siemenöljyihin pohjautuvia Ekopharman tuotteita.

Hoitolassamme on myös usein työharjoittelussa kosmetologiopiskelija tai hieroja opiskelija tai tet-harjoittelija.

KOSMETOLOGIOPISKELIJA,  LOTTA KIVELÄ työharjoittelussa Lagunassa 23.10 2020 saakka. Aikoja voi käydä varailemassa nettivarauksesta /opiskelijahoidot- kohdasta. Voitte toki myös soittaa 040 7696414.

Kosmetologi Piia Lappi tekee nyt myös AROMAHIERONTAA,  nyt kannattaa tulla rentouttavaan hoitoon Piialle, aromahieronta syyskuun loppuun asti -20 %.

Käy myös Lagunan face-sivuilla osallistumassa ARVONTAAN, voit voittaa tunnin aromahieronnan tai muita yllätyspalkintoja!

AUKIOLOAJAT

Hoitolamme palvelee arkisin yleensä noin 9-17.00 aikana, osoitteessa Maaherrankatu 34.  Hoitola on avoinna sopimuksesta myös lauantaisin.

Emme aina voi vastata puheluihin välittömästi, voitte jättää viestin, niin soitamme takaisin.

Huomioikaa myös, mikäli tulette ostamaan tuotteita, lahjakorttia tai varaamaan aikaa suoraan hoitolasta, emme välttämättä pääse palvelemaan teitä heti. Soittakaa kelloa tai koputtakaa, tulemme palvelemaan kuitenkin mahdollisimman pian.

 


NETTIAJANVARAUS MYÖS KÄYTÖSSÄ.

Sitä on helppo käyttää, mutta puhelimellakin varaukset voi edelleenkin tehdä.


 

VERKKOKAUPPA

Lagunan verkkokauppa LAGUNA SHOP palvelee lahjakorttiasioissa ympäri vuorokauden. Voit tehdä lahjakorttiostoksesi myös sitä kautta, ja tulostaa lahjakortin itsellesi tai lähettää lahjansaajalle sähköpostiin!

Verkkokaupasta löytyy myös Naviterin EKOPHARMA sekä BTB-13 ihonhoitotuotteita. Käypäs tutustumassa kauppaan.


 

MAKSUTAVAT

Hoitolassamme maksutavoiksi käyvät käteinen, tyypillisimmät pankki- ja luottokortit .

HIERONNAT voi maksaa myös  e-passilla. (e-passin täytyy olla HYVINVOINTI passi!)

Smartum-payn mobiilimaksuna tai

Eazybreak hyvinvointi mobiilisovelluksella.


 

 

HOIDOT

Hoitovalikoimamme kattaa monipuoliset kasvohoidot,
käsi-ja jalkahoidot, vartalohoidot, hieronnat,hoitopaketit.Seuraa meitä Facebookissa