Hoitola Laguna

Maaherrankatu 34

50100 MIKKELI

 

Laguna:

Heli, yrityksen omistaja kuntohoitaja/kosmetologi

Piia, kosmetologi/hieroja

Kiia, kosmetologi/ripsiteknikko, hierojaopiskelija

Jan, hieroja

Elina: kosmetologi

 

Hoitovalikoimastamme löytyvät mm.  perinteiset hieronnat, laavakivihieronta, Intialainen Päähieronta, kasvohoidot, kestovärjäykset, ripsien pidennykset , ripsien kestotaivutukset, kestolakkaukset, jalkahoidot, käsihoidot ja sokeroinnit.

Hoitolassamme käytetyissä tuotteissa arvostamme hyvää hoitotehoa, hyvää siedettävyyttä, eläinkokeettomuutta sekä kotimaisuutta. Tästä syystä tuotteemme ovat kotimaisia erittäin laadukkaita, tutkittuja, vaikuttavia BTB13 ihonhoitotuotteita ja kotimaisiin marjoihin ja siemenöljyihin pohjautuvia BTB-13 ja  Ekopharman tuotteita.

Nyt myynnissä myös Kotimaisia, luomu Saaren Taika saippuoita yms. Katso lisää http://www.saarentaika.com

NYT TARJOUKSESSA GREEN PEEL Fresh Up!, Energy! sekä  Classic kasvohoidot!

SOITA JA KYSY LISÄÄ KOSMETOLOGIT ELINA SIPONEN TAI KIIA LAITINEN.

Kasvohoidot löytyvät nettiajanvarauksesta TARJOUKSET kohdasta.  Tarjoukset voimassa 15.11.2023 saakka.

 

AUKIOLOJAJAT:

Hoitolamme palvelee arkisin yleensä noin 9-17.00 aikana, osoitteessa Maaherrankatu 34.  Hoitola on avoinna sopimuksesta myös lauantaisin. Kesäaikaan lyhennetyt aukiolo ajat. esim. perjantaisin noin klo 16.00 asti. Mikäli hoitajalle tulee peruutus eikä uutta asiakasta tule paikalle voidaan hoitola sulkea aikaisemmin kuin mitä aukioloajoissa ilmoitetaan.
Emme aina voi vastata puheluihin välittömästi, voitte jättää viestin, niin soitamme takaisin.
Huomioikaa myös, mikäli tulette ostamaan tuotteita, lahjakorttia tai varaamaan aikaa suoraan hoitolasta, emme välttämättä pääse palvelemaan teitä heti. Soittakaa kelloa tai koputtakaa, tulemme palvelemaan kuitenkin mahdollisimman pian.

Tuote -ja lahjakorttiasioissa, voitte vaikka soittaa, että satumme olemaan paikalla. ( joskus, jos tulee vaikka peruutus päivän loppuun saatamme sulkea jo ennen  ennen kello 17.00..!) Yleensä kyllä olemme paikalla noin 9.00-17.00.

 

 

HUOM: Hieroja Jan Kinnunen. Hänelle iltapäivä- ja ilta-aikoja, sopimuksesta myös viikonloppuisin! Varaukset voi tehdä netistä tai soittamalla 0407696414.


NETTIAJANVARAUS 

Sitä on helppo käyttää, mutta puhelimellakin varaukset voi edelleenkin tehdä.


VERKKOKAUPPA

Lagunan verkkokauppa LAGUNA SHOP palvelee lahjakorttiasioissa ympäri vuorokauden. Voit tehdä lahjakorttiostoksesi myös sitä kautta, ja tulostaa lahjakortin itsellesi tai lähettää lahjansaajalle sähköpostiin! Verkkokaupasta löytyy myös Naviterin EKOPHARMA sekä BTB-13 ihonhoitotuotteita. Käypäs tutustumassa kauppaan.


MAKSUTAVAT

Hoitolassamme maksutavoiksi käyvät käteinen, tyypillisimmät pankki- ja luottokortit.  Yrityksille laskulla.

Terveyttä ylläpitävät/ -edistävät HIERONNAT ja JALKAHOIDOT voi maksaa myös  e-passilla. (e-passin täytyy olla HYVINVOINTI passi!), HIERONNAT Smartum-payn mobiilimaksuna,  (Tarkistattehan, että henkilöstöetuisuuksiinne kuuluu hieronnat/ hyvinvointi.)

Hieronnat voi maksaa myös Edenred- hierontaedulla.

 

 

 

 

 


 

 

 

HOIDOT

Hoitovalikoimamme kattaa monipuoliset kasvohoidot,
käsi-ja jalkahoidot, vartalohoidot, hieronnat,hoitopaketit.Seuraa meitä Facebookissa