Hieronnat

Perinteisen hieronnan vaikutuksista lyhyesti:  
Perinteinen hieronta lisää kudosten lämpötilaa. Kohonnut lämpötila lisää kudosten venyvyyttä sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Vilkastunut verenkierto tuo lihaksille happea ja ravintoaineita, vastaavasti kuona-aineet poistuvat kudoksista nopeammin.  Hieronnan venyttävä vaikutus kohdistuu lihaksiin, jänteisiin ja lihaskalvoihin.  Hieronnan venytysvaikutus ja verenkierronvilastuminen on tärkeää lihasten normaalin toiminnan palauttamiseksi ja kivun lievittämiseksi. Hieronnan on todettu vapauttavan elimistöön endorfiineja, jotka ovat kivunsäätelyyn ja elimistön hyvänolon tunteeseen liittyviä hormoneja. Endorfiinit poistavat kipua ja nostavat kipukynnystä.

Milloin ei hierontaan?
• akuutti trauma eli tuore vamma ( avohaava, palo-tai paleltuma, lihas-,nivelside tai jänne vamma tai murtuma.)
• Infektio ihossa eli bakteerin aiheuttama tulehdus (paiseita, märkiviä karvatupen juuria, tulehtuneita talirauhasia tai muita ihotulehduksia.)
• laskimotukos (lähinnä jaloissa esiintyvä alue joka on kova, kuumottava sekä kivulias)
• kuume
• erilaiset tulehdukset (oireeneena turvotus, punoitus, kuumotus ja kipu)  Myöskään tulehdusvaiheessa olevaa nivel-tai lihasreumaa, kihtiä tai luukalvontulehdusta (periosiittia) ei voida hieroa.
• Syöpä, paitsi terminaalivaiheessa lieventämään kipuja.  Syövän yhteydessä kannatta aina neuvotella lääkärin kanssa hierontojen sopivuudesta.

MUISTA, ETTÄ HIERONNAN TÄYTYY AINA OLLA MIELLYTTÄVÄ JA RENTOUTTAVA KOKEMUS. KERRO AINA HOITAJALLE TUNTEMUKSISTASI HOIDON AIKANA. MIKÄLI HALUAT KEVYEMPÄÄ TAI NAPAKAMPAA KÄSITTELYÄ KERRO SIITÄ ROHKESTI HOITAJALLE.

 

 

Osahieronta 30min

35 € 33 €
Sopii esim. niska-hartiahieronnaksi.

 

Puolihieronta 40min

45€ 43 €
Sopii kun haluat pidemmän ajan niska-hartia hieronnalle. Tai sopii esim. kokoselän ja hartoiden käsittelyyn.

 

Hieronta 60min

55€ 53 €
Sopii jalkojen hierontaan. Tai esim. kädet ja selkä.

 

Kokovartalon hieronta 75min

62€ 60 €
Kädet, jalat selkä-hartiat.

 

Hartia- ja päähieronta noin 50-60 min

55€ 53 €
Sopii kun haluat tehokäsittelyn niska-hartiaseudulle. Hoidossa hierotaan hartiat, niska sekä pää.

 

Ruususen Uni (Pidennetty koko hieronta) n. 90min

71€ 69 €
Kokohieronnasssa käsitellään rentouttavasti, mutta tehokkaasti koko kehon lihakset. Rauhoittava musiikki hoidon aikana lisää rentoutumisen vaikutusta. Hoito päättyy miellyttävään kasvojen ja pään hierontaan.

 

Hieronta n. 60 min lämpimällä suklaaöljyllä

65€ 63 €
Rentouttava suklaahieronta lämpimällä suklaaöljyllä!

 

Intialainen Päähieronta

35€ 33 €

 

Hot Stone kuumakivi käsittely

60€ 58 €

 

 

Hieronta lämpöhoidolla 45 min  (15+30)                                                                                                              49 €           47 €


Hieronta lämpöhoidolla 60 min (15+45)                                                                                                               59 €           57 €


Hieronta lämpöhoidolla 75 min (15+ 60)                                                                                                              69 €            67 €


Hieronta lämpöhoidolla 90 min (15+60)                                                                                                               75 €            72 €


Hoito sisältää käsittelyn lämpimillä laavakivillä (noin 15 min.), ennen hierontaa, rentouttamaan ja lämmittämään jännittyneitä lihaksia, vilkastuttamaan verenkiertoa.