Kasvohoidot ja kestovärit

 

 

Vitamiini kasvohoito n.60- 70 min

69 € 65 €
Vitamiinikasvohoidossa kotimaisista marjoista runsaasti vitamiineja ja elinvoimaa iholle! Hoito toteutetaan tehokkailla BTB13 tuotteilla: sensitive herkälle-, atooppiselle iholle, medical iho-ongelmien hoitoon, kuten akne , ruusufinni, pro-age linja sopii ikäätymistä vastaan. Hemmottelevan rentouttava kasvohoito sisältää myös kulmien kestovärjäykset ja muotoilun.

 

Timanttikasvohoito n.70- 80 min.

80€ 78 €
On kuin Vitamiinikasvohoito, mutta täydennettynä timanttipuhdistuksella sekä halutessasi kestovärjäyksillä.

Timanttihoito kuorii ja puhdistaa ihon pintaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Hoidon tehokkuutta voidaan säädellä ihotyypin ja hoidon tavoitteiden mukaisesti. Sopii erityisesti puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa, tasoittaa myös ihon väriä. Hoito toteutetaan tehokkailla BTB13 tuotteilla.

 

Timanttihoito lyhyempi n. 45-60 min

59€ 56 €
Pintapuhdistus, kuorinta, timanttihoito sekä naamio kulmien kestovärit ja – muotoilu sekä loppuvoiteet. Sopii sarjahoidoksi.

 

Erikoiskasvohoito n.65- 80 min.

89€ 85 €
Yksilöllinen erikoiskasvohoito sisältää ihoanalyysin pohjalta tarvittavan hoitokokonaisuuden kasvoille ja kaulalle. Pintapuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan tai timanttipuhdistuksen, seerumin, hieronnan, erikoisnaamio tehdään ihon tarpeiden mukaisesti, ripsien ja kulmien muotoilun ja- kestovärit sekä loppuvoiteet sekä näytteen haluamastasi tuotteesta.

Hoito toteutetaan käyttäen  BTB13 sarjan tuotteita ihotyypin-/ -tarpeen mukaisesti.

Kirkastaa, heleyttää ihoa. Hoito sopii kaikille, koska se toteutetaan jokaiselle yksilöllisesti.

 

BTB13-Mikroneulaus- mesoterapia kasvohoito

(kasvot,kaula decolte)

 

170 € 160 €
Mikroneulaus

Neulauksessa ihoon syntyy mikrotrauma, joka käynnistää saman mekanismin kuin haavan paraneminen.  Tätä mekanismia hyödynnetään, jotta ihosta tulisi entistä kiinteämpi, huokoset supistuisivat tai arvet tasottuisivat.  Sitä käytetään esim. aknearpien, raskausarpien ja juonteiden häivyttämiseen sekä selluliitin silottamiseen.  Lisäksi ihon läpäisevyys lisääntyy tilapäisesti, jolloin hoitoaineiden aktiiviaineet imeytyvät paremmin. Neulauksen seurauksena ihohuokoset myös supistuvat ja ihon pinnasta tulee tasaisempi.

Mesoterapia

Mesoterapiassa imeytetään BTB-13 seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB-13  moninkertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. Mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenintuotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.

Hoidon jälkeen ei suositella meikkiä, saunomista eikä uimista. Suihkussa voi käydä seuraavana päivänä. Aurinkoisen aikaan suositellaan käytettäväksi auringonsuoja aineita.

Hoito sopii tasoittamaan ihon pintaa, kiinteyttämään, supistamaan laajentuneita huokosia sekä hillitsemään ihon rasvoittumista.

Hoitoa ei tehdä mikäli vastustuskyky on esim. perussairauden takia alentunut, henkilö käyttää verenohennuslääkkeitä, ihossa on tulehdus. tms.

BTB13 mikroneulaus, on enemmän kuin mikroneulaus. Hoidossa saadaan vaikutus kantasoluihin patentoidulla BTB13- kuljetusmenetelmällä ja mesoterapialla!

Hoito suositellaan sarjahoitona n. 4 viikon välein.

 

Ihonpuhdistus n. 50min

59€ 56 €
Pintapuhdistus, kuorinta, timantti- tai ultrapuhdistus, tarvittaessa myös höyrytys ja mekaaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, seerumi,naamio, loppuvoiteet sekä näyte kotiin.

 

Tosi Miehen Kasvohoito n. 50min

59€ 56 €
Kasvohoito, joka sopii jokaiselle miehelle. Hoitotuotteet valitaan ihontarpeiden mukaisesti yksilöllisesti. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, timantti- tai ultrapuhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet.

 

Kestovärit ripset ja kulmat

29€ 27 €

 

Ripset

18€ 16 €

 

Kulmat + muotoilu

18€ 16 €