BTB-13

BTB-13 on ihonhoitosarja, joka perustuu suomalaiseen tutkimukseen ja innovaatioon.

BTB- 13 on patentoitu sekä Suomessa että ulkomailla. BTB-13 yhdisteelle on myönnetty Patentti- ja rekisterihallituksen hyödyllisyysmallisuoja. PRH lupa no FI 9865: ” Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun terveyttä edistävän vaikutuksen, ja jolla on solua suojaava vaikutus, tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantava tehoaine kulkeutuu kohdesoluun.

BTB-13 yhdisteellä voidaan vaikuttaa moniin ihon eri ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan ja atooppiseen ihoon tai couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumisessa ja arpien ehkäisyssä sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Anti-age hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä ja heleytymistä.

BTB-13 sarjan vaikuttavia aineita ovat oroottihappo, joka on välttämätön solujen uusiutumiselle ja niiden toiminnalle, L-karnitiini, joka toimii oroottihapon kuljettimena ha aktivoi soluaineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita soluista, sekä hyaluronihappo, joka on avainasemassa kosteuspitoisuuden ylläpitämisessä. Tuotteissa on myös prebiootteja, joiden tehtävä iholla on vahvistaa ihon omaa hyödyllistä mikrobikantaa. Prebioottien vuoksi hyödyllisten mikrobien määrä nousee haitallisia nopeammin, ihon puolustuskyky  ja kyky uudistua paranee. Näin iho voi paremmin.

Näissä tuotteissa eivät esim. silikonit, muovit tms. ainesosat vie tilaa aidosti hoitavilta ainesosilta!