BTB13 Moisture Recharge Eye Mask

Tehotuote silmänympärysiholle. Kosteuttava, kirkastava ja uudistava hoitonaamio virkistää väsyneen ja kuivan silmänympärysihon elinvoimaiseksi!  Tuote käytetään kotona silmänympärysnaamiona tai ohuempana kerroksena toisen silmänympärysvoiteen alla tuomaan lisää hoitotehoa.

Tehonaamiona 1-3 kertaa viikossa, reilu kerros silmänympärysiholle, anna vaikuttaa n.10 min. Taputtele loput ihoon. Voit lisätä vielä päälle esim. Pro Age firming Eye creamin.

Silmän ympärysvoiteena ohut kerros joko yksinään tai toisen silmänympärysvoiteen alla. Sopii myös yksinään meikkivoiteen alle käytettynä.

44,00 

6 varastossa

Kuvaus

Virkistävä hoitonaamio silmänympärysiholle kosteuttaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sekä hoitaa stressin ja väsymyksen merkkejä ohuelta ja herkältä silmänympärysiholta. Geelinaamio sisältää runsaasti B3-vitamiinia, joka tutkitusti kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä korjaa UV-valovaurioita. Antioksidanttinen BTB13-yhdiste aktivoi solujen uusiutumista kiinteyttäen ja vahvistaen ihoa. Yhdessä C-vitamiinin kanssa yhdiste suojaa soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Kiinteyttävä peptidi ja hyaluronihappo edistävät ihon nuorekasta, kimmoisaa ja täyteläistä ulkonäköä. Virkistävä kofeiini lisää nestekiertoa ja laskee turvotusta. Tehokas hoitonaamio häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä ja kirkastaa silmänympärysihoa.

Ainesosat:
Aqua, Glycerin, Niacinamide, BTB13TM (Orotic Acid, Carnitine), Caffeine, Palmitoyl Tripeptide-5, Retinyl Palmitate, Citrullus Lanatus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Parfum, Linalool, Limonene, Sodium Hydroxide