Hoitola Laguna sijaitsee aivan Mikkelin ydinkeskustassa, Original Sokos Hotel Vaakunan kuudennessa kerroksessa.

Vaakunan parkkihallit ovat käytössä, pysäköinti niihin on maksullista.

Hoitovalikoimastamme löytyy perinteiset hieronnat, laavakivihieronta, Intialainen Päähieronta, kasvohoidot, kestovärjäykset, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit ja esim. porekylvyt. Lisäksi yhteistyössä Vaakunan kanssa voimme suunnitella esim. ladyjen saunaillat, jotka voivat sisältää esim. saunan, poreammeen käytön, hieronnan ja ruokailun.

Laguna on perustettu vuonna 2008, sitä ennen toimin jo yrittäjänä toiminimellä vuodesta 2003 alkaen. Työurani olen tehnyt mm. Mikkelin Fysikaalisessa hoitolaitoksessa, Kyyhkylän kuntoutussairaalassa, sekä Anttolanhovissa. Koulutukseni on kuntohoitaja sekä kosmetologi. Kuntohoitajaksi olen valmistunut Savonlinnan sairaanhoito-opilaitoksesta ja kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulusta Lahdesta. Kuntohoitaja koulutus sisältää laillistetun hierojakoulutuksen. Olen myös käynyt muutamia lyhyempiä koulutuksia ja kursseja vuosien mittaan kuten lymfaterapeuttikoulutuksen, lääkinnällisen harjoitusterapiakoulutuksen, Intialaisen päähieronta koulutuksen ja kuumakivi kurssin. Työni ohessa kävin myös kauneudenhoitoalalle suunnatun merkonomikoulutuksen. Osallistun myös mielelläni Naviterin järjestämiin tuotekoulutuksiin, joissa saa uusimmat tiedot hoitotuotteista.

Arvostamme siis koulutusta, joten hieronnoissa teitä palvelee laillistetun hieroja koulutuksen saanut henkilö ja kosmetologisissa hoidoissa parhaimmin teitä osaa palvella kosmetologi koulutuksen saanut henkilö.

Hoitolassamme käytetyissä tuotteissa arvostamme hyvää hoitotehoa, hyvää siedettävyyttä, eläinkokeettomuutta sekä kotimaisuutta. Tästä syystä tuotteemme ovat kotimaisia erittäin laadukkaita, tutkittuja, vaikuttavia BTB13 ihonhoitotuotteita ja kotimaisiin marjoihin ja siemenöljyihin pohjautuvia Ekopharman tuotteita.

Hoitolassamme on myös usein työharjoittelussa kosmetologiopiskelija tai hieroja opiskelija tai tet-harjoittelija.

HOITOLA LAGUNA

Porrassalmenkatu 9
Original Sokos Hotel Vaakuna 6 krs.
50100 Mikkeli

Puhelin: 040 769 6414

Sähköposti: info(at)hoitola-laguna.fi
heli.seppanen(at)hoitola-laguna.fi

Tervetuloa huolehtimaan
omasta hyvinvoinnistasi!