Hoitola Laguna sijaitsee osoitteessa Maaherrankatu 34 50100 Mikkeli

 

Hoitovalikoimastamme löytyy perinteiset hieronnat, laavakivihieronta, Intialainen Päähieronta, kasvohoidot, kestovärjäykset, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit, kestolakkaukset, ripsipidennykset, jne.

Hoitolassamme työskentelee:

Kuntohoitaja /kosmetologi Heli Seppänen:

Laguna on perustettu vuonna 2008, sitä ennen toimin jo yrittäjänä toiminimellä vuodesta 2003 alkaen. Työurani olen tehnyt mm. Mikkelin Fysikaalisessa hoitolaitoksessa, Kyyhkylän kuntoutussairaalassa, sekä Anttolanhovissa. Koulutukseni on kuntohoitaja sekä kosmetologi. Kuntohoitajaksi olen valmistunut Savonlinnan sairaanhoito-opilaitoksesta ja kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulusta Lahdesta. Kuntohoitaja koulutus sisältää laillistetun hierojakoulutuksen. Olen myös käynyt muutamia lyhyempiä koulutuksia ja kursseja vuosien mittaan kuten lymfaterapeuttikoulutuksen, lääkinnällisen harjoitusterapiakoulutuksen, Intialaisen päähieronta koulutuksen ja kuumakivi kurssin. Työni ohessa kävin myös kauneudenhoitoalalle suunnatun merkonomikoulutuksen. Osallistun myös mielelläni Naviterin järjestämiin tuotekoulutuksiin, joissa saa uusimmat tiedot hoitotuotteista.

Kosmetologi/hieroja Piia Lamberg

Piia on aikaisemmin ollut töissä kaupassa, kosmetologiopintoihin liittyviä työharjoitteluita Piia suoritti  Lagunassa, joten paikka tuli tutuksi jo opiskeluaikana. Piia on koulutukseltaan myös laillistettu  hieroja, joten ammattiaitoa löytyy laajasti.

Kosmetologi Kiia Laitinen

Kiia on myös suorittanut opintoihinsa liittyviä työharjoitteluita Lagunassa. Kiia on käynyt lisäoppia hakemassa esim. ripsipidennyksiin ja ripsien kestotaivutuksiin.

Kosmetologi Elina Siponen

Elina on ollut opintojensa aikana Lagunassa työharjoittelussa. Välillä hän käväisi työssä muulla alalla, mutta nyt on jälleen palannut kosmetologin työhön.

 

Hieroja Jan Kinnunen

Jan on valmistunut hierojaksi Mikkelistä, samalta kurssilta Piian kanssa. Jan tekee hierojantöitä sivutoimisena. Hänelle on aikoja lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Hoitolassamme käytetyissä tuotteissa arvostamme hyvää hoitotehoa, hyvää siedettävyyttä, eläinkokeettomuutta sekä kotimaisuutta. Tästä syystä tuotteemme ovat kotimaisia erittäin laadukkaita, tutkittuja, vaikuttavia BTB13 ihonhoitotuotteita ja kotimaisiin marjoihin ja siemenöljyihin pohjautuvia Ekopharman tuotteita.

 

 

 

 

HOITOLA LAGUNA

Maaherrankatu 34
50100 Mikkeli

Puhelin: 040 769 6414

Sähköposti: info(at)hoitola-laguna.fi
heli.seppanen(at)hoitola-laguna.fi

Hyvää Oloa ~ Luonnollisesti Lagunasta!