Hoitola Laguna sijaitsee osoitteessa Maaherrankatu 34 50100 Mikkeli

 

Hoitovalikoimastamme löytyy perinteiset hieronnat, laavakivihieronta, Intialainen Päähieronta, kasvohoidot, kestovärjäykset, jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit jne.

Laguna on perustettu vuonna 2008, sitä ennen toimin jo yrittäjänä toiminimellä vuodesta 2003 alkaen. Työurani olen tehnyt mm. Mikkelin Fysikaalisessa hoitolaitoksessa, Kyyhkylän kuntoutussairaalassa, sekä Anttolanhovissa. Koulutukseni on kuntohoitaja sekä kosmetologi. Kuntohoitajaksi olen valmistunut Savonlinnan sairaanhoito-opilaitoksesta ja kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulusta Lahdesta. Kuntohoitaja koulutus sisältää laillistetun hierojakoulutuksen. Olen myös käynyt muutamia lyhyempiä koulutuksia ja kursseja vuosien mittaan kuten lymfaterapeuttikoulutuksen, lääkinnällisen harjoitusterapiakoulutuksen, Intialaisen päähieronta koulutuksen ja kuumakivi kurssin. Työni ohessa kävin myös kauneudenhoitoalalle suunnatun merkonomikoulutuksen. Osallistun myös mielelläni Naviterin järjestämiin tuotekoulutuksiin, joissa saa uusimmat tiedot hoitotuotteista.

Arvostamme siis koulutusta, joten hieronnoissa teitä palvelee laillistetun hieroja koulutuksen saanut henkilö ja kosmetologisissa hoidoissa parhaimmin teitä osaa palvella kosmetologi koulutuksen saanut henkilö.

Hoitolassamme käytetyissä tuotteissa arvostamme hyvää hoitotehoa, hyvää siedettävyyttä, eläinkokeettomuutta sekä kotimaisuutta. Tästä syystä tuotteemme ovat kotimaisia erittäin laadukkaita, tutkittuja, vaikuttavia BTB13 ihonhoitotuotteita ja kotimaisiin marjoihin ja siemenöljyihin pohjautuvia Ekopharman tuotteita.

Hoitolassamme on myös usein myös työharjoittelussa kosmetologiopiskelija tai hierojaopiskelija tai tet-harjoittelija.

 

 

 

 

HOITOLA LAGUNA

Maaherrankatu 34
50100 Mikkeli

Puhelin: 040 769 6414

Sähköposti: info(at)hoitola-laguna.fi
heli.seppanen(at)hoitola-laguna.fi

Hyvää Oloa ~ Luonnollisesti Lagunasta!